Samen voor een waarde(n)vol rendement

Direct registreren
Maatschappelijk

Stichting Eleos biedt u een investeringskans

Eleos specialist in christelijke ggz zoekt financiering voor twee verbouwingen van locaties in Dordrecht en Hoevelaken.

100%
60 maanden
Duur
2.25%
Bruto rente
€ 370.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

GymAxess pakt door!

Sportaccomodaties voorzien van betrouwbare en betaalbare digitale cloud-gebaseerde oplossingen voor toegangscontrole; dat is wat GymAxess B.V. gaat bieden aan honderden klanten in Europa, Midden Oosten en Afrika. Met de toepassing is al ervaring opgedaan in Noorwegen, en wordt nu verder doorontwikkeld en samen met internationale samenwerkingspartners aan de sportaccommodaties aangeboden. U kunt in dit plan investeren. De € 105.000 euro wordt in drie jaar terugbetaald met een bruto rente van 8,00%. Lees er alles over bij dit project

100%
36 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 105.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

The Code Crowd

The Code Crowd B.V. is een onderneming in Nunspeet, die zich sinds september 2014 heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het MKB, met de focus op het koppelen van bestaande pakketten, waarmee herhaalwerk wordt vermeden en de foutkans drastisch wordt verkleind. Voor de ontwikkeling van een aantal standaards is een investering nodig. Daarom biedt The Code Crowd u deze investeringsmogelijkheid aan tegen een rentepercentage van bruto 6,75% Lees er alles over bij dit project.

100%
72 maanden
Duur
6.75%
Bruto rente
€ 135.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Leen Soldaat Horse Training

Een niet-alledaags product, maar wel ten behoeve van het welzijn van het ons bekende edele dier; het paard. Leen Soldaat Horsetraining Systems ontwikkelt en verkoopt namelijk trainingsapparatuur voor paarden(revalidatie). De apparatuur is voor zowel binnen- als buitenland bestemd en wordt gebruikt door topruiters, fokkers en klinieken. Voor de activiteiten is destijds een aantal leningen aangegaan met een behoorlijk hoge rentelast. Tijd voor een herfinanciering via Waardevoorjegeld. En u kunt hier aan meedoen. Lees er alles over bij dit project.

100%
60 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 300.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Voorraadfinanciering Van der Veen Autogroep BV

Van der Veen Autogroep is een gerenommeerd autobedrijf met vestigingen in Groningen, Oosterwolde en Gorredijk. Voor de vestiging in Oosterwolde (Fr) staat een verhuizing gepland naar een groter pand op een zicht locatie. Hiervoor wil de ondernemer een grotere voorraad auto's kunnen realiseren. Tegelijk wil de ondernemer zijn laatste restant openstaande lening bij de bank aflossen. U kunt hier aan meewerken met uw investering. Lees verder bij dit project!

100%
60 maanden
Duur
6.25%
Bruto rente
€ 400.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Maatschappelijk

Guesthouse Recover

Christien van den Berg woont ondertussen al jaren in de Spaanse Pyreneeën als gevolg van een astmatische aandoening. en is gebleken, dat door de zuivere lucht haar conditie en gezondheid sterk verbeterde. In haar zoektocht naar oplossingen is ze neergestreken in een bergdorp op 1.500 meter. Waar de berglucht zuiver is. Waar haar gezondheid en conditie sterk verbeterden. Waar ze weer kwaliteit van leven heeft. Met die ervaring en de hervonden energie werd de droom geboren om dit ook voor anderen mogelijk te maken. Dat is gelukt. Guesthouse Recover heeft haar bestaansrecht aangetoond. Nu is de tijd aangebroken om uit te breiden. Er dient nog één grote verbouwing te worden uitgevoerd, maar dan is alles gereed voor de verdere groei van het longvriendelijke logeerhuis. En u kunt Christien hier bij helpen. Lees er alles over!

100%
60 maanden
Duur
4%
Bruto rente
€ 154.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

ISTECH groeit

ISTECH Metal Finish B.V. heeft de mogelijkheid gekregen om mee te gaan participeren in de scheepsonderhoudsector in de Perzische Golf regio. Hier gaat ISTECH tank reparaties en gas scrubbers onderhoud uitvoeren. Voor deze activiteit wordt een nieuwe handelsnaam toegevoegd aan de bestaande BV, ISTECH Bahrein. Om deze activiteiten op te zetten is extra materiaal en werkkapitaal nodig. U kunt hierin participeren. Lees er alles over bij dit project!

100%
42 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 324.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Meneer Verheul (herfinanciering)

Meneer Verheul is de naam van de bloemenzaak in Benthuizen. Vorig jaar heeft de eigenaar van Plus Verheul de bloemenzaak overgenomen. Via Waardevoorjegeld is toen een financiering van € 40.000 verkregen. Nu, een jaar later, is het tijd om opnieuw te kijken naar de financiering, de ontwikkelingen en de resultaten na een 'Corona-jaar'. Daarmee krijgt u de kans om te participeren in de financiering van Meneer Verheul. Lees er alles over bij dit project.

100%
60 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 90.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Van Zetten Lastechniek

Jan van Zetten is nu zzp-er, die via onderaanneming ondertussen jarenlange ervaring heeft in de werkzaamheden aan het Nederlandse Spoor. Door te investeren in eigen materieel, kan Jan (samen met in te huren personeel) zijn eigen marges kunnen gaan maken en daarmee hogere omzetten genereren. Voor dit materieel zoekt Jan financiering. Een lening van € 80.000 is voldoende. U kunt hier in participeren voor de periode van 60 maanden. Lees er alles over bij dit project!

100%
60 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 80.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement Meerwaardeproject

Ontwikkeling Brink te Baarn

MEERWAARDEPROJECT U investeert mee in de realisatie van een appartementencomplex in Baarn. Als zekerheid krijgt u een eerste recht van hypotheek gedurende de looptijd van deze aflossingsvrije lening van maximaal 24 maanden. U ontvangt 6 procent bruto rente en u ondersteunt tegelijk één van de goede doelen die wij voor u hebben geselecteerd. Dit door middel van een bonusrente, die wordt betaald door de ondernemer. Lees verder bij dit project!

100%
24 maanden
Duur
6%
Bruto rente
€ 1.900.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Maatschappelijk

Stichting 488 opent locatie in Den Haag

Stichting 488 heeft in november dit jaar een mooie locatie ter beschikking gekregen om de doelstelling te gaan verwezenlijken. Op het kloostercomplex in Den Haag waar dit gaat plaats vinden, prijkt de tekst: Geloven in Ontmoeten! De stichting is voornemens om hier 21 jongeren zorg-wonen aan te bieden. 21 meiden, die van de straat af zijn en een nieuwe start kunnen krijgen. De grote wens van deze stichting is, om dit samen met het Leger des Heils te gaan realiseren. Dit en meer informatie kunt u hier allemaal lezen. En u kunt uw investering beschikbaar stellen. U ontvangt 4,5% bruto rente over 60 maanden.

100%
60 maanden
Duur
4.5%
Bruto rente
€ 275.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

LSN Lease breidt uit!

Iedereen kent de leasevorm van nieuwe auto's, die met name zakelijk gebruikt wordt. Maar wat nu, als je een jong gebruikte auto (privé of zakelijk) wilt rijden op basis van lease? Een lager leasebedrag, onderhoudskosten geregeld, ideaal! Maar een leasecontract afsluiten voor een gebruikte auto is nog niet heel gebruikelijk. Het komt al wel voor, maar nog niet erg veel. Daar brengt ondernemer Van der Veen uit Wijnjewoude (Fr) verandering in voor de inwoners in het noorden van het land! En u kunt hier in participeren door een investering te doen. Met een bruto rente van 7% en een looptijd van 60 maanden, weet u precies waar u aan toe bent. Lees er alles over!

100%
60 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 150.000
Geinvesteerd
Bekijk project

Laat geen kans liggen!

Wil jij ook direct op de hoogte zijn van nieuwe projecten en andere actualiteiten? laat dan hier direct je mailadres achter.

Geïnvesteerd
Aantal projecten
Aantal investeerders
,-
Totaal bedrag in voorbereiding
projecten
In voorbereiding
%
Default percentage 2023

Onze 7 beloften

In de financiële sector wordt sinds enige jaren de zogenaamde bankierseed afgelegd door de medewerkers die in deze sector werkzaam zijn. 


Waardevoorjegeld is niet verplicht de bankierseed te hanteren. 
Wij hanteren echter wel uitgangspunten die grotendeels gebaseerd zijn op de uitgangspunten vanuit de bankierseed. Transparantie en integer handelen zijn immers belangrijke waarden voor ons.

1
Wij zullen onze werkzaamheden integer en zorgvuldig uitvoeren.
2
Wij hanteren het vier ogen principe bij de beoordeling van investeringsvoorstellen.
3
Wij maken zorgvuldige afwegingen waarbij de belangen van alle
betrokkenen worden meegewogen.
4
Wij gedragen ons naar de wetten en regels die op ons van toepassing zijn.
5
Wij gaan vertrouwelijk om met de aan ons ter beschikking gestelde gegevens en maken geen misbruik van onze kennis.
6
Wij hanteren bij (de mogelijke schijn van) belangenverstrengeling het principe dat de betrokkene niet deelneemt aan het besluitvormingsproces en ook op geen enkele wijze betrokken is bij het investeringsproces.
7
Wij zullen ons inspannen om het vertrouwen in de financiële sector te behouden en te bevorderen.

Partners

Klaar voor een samenwerking?

Ben jij op zoek naar een waarde(n)vol rendement op je vermogen?
Of ben je juist op zoek naar de mogelijkheden van financiering door middel van crowdfunding? Ik wijs je de weg!
Waardevoorjegeld BV
Verlengde Kerkweg 25, kamer 2.2
2985AZ Ridderkerk