Wij zijn Waardevoorjegeld

Samen voor een Waarde(n)vol Rendement

Het team van Waardevoorjegeld staat voor u klaar. En dat doen wij samen; ieder met een eigen taak. Bent u ondernemer? en heeft u een uitdaging in de sfeer van financiering? Dan krijgt u te maken met één aanspreekpunt; één van de financieringsmakelaars.

Hans Schipaanboord

Hans Schipaanboord

Financieringsmakelaar

Hans is het aanspreekpunt voor de rechterhelft van Nederland. Hans heeft ervaring in het bankwezen en ook in de maatschappelijke sector. Nieuwe investeringsverzoeken met een zakelijk of een maatschappelijk karakter worden door Hans geïnventariseerd en in een goed project gegoten.

Leslie Pots

Leslie Pots

Financieringsmakelaar

Leslie is verantwoordelijk voor de linkerhelft van Nederland. Leslie heeft ervaring binnen de retail, en als zelfstandig adviseur binnen het MKB. Uitgangspunt is om samen na te gaan hoe een investeringsverzoek of een goed initiatief, of het nu zakelijk of maatschappelijk is, wel leidt tot een succesvol project.

Henk van Vliet

Henk van Vliet

Extern adviseur Financieringen

Is de specialist op het gebied van krediet(risico)management en heeft minimaal 2 decennia ervaring binnen het bankwezen. Met een kritische blik zoekt hij naar mogelijkheden om de juiste financiering(s-vorm) bij de klant te krijgen door alle aanvragen te beoordelen. Henk is onafhankelijk om zo te zorgen voor een juist krachtenveld ten gunste van de (bescherming van) investeerders.

Erik van Hartingsveldt

Erik van Hartingsveldt

Relatiemanager

Erik komt van oorsprong uit de sales, maar heeft een overstap gemaakt naar het onderwijs. Daarnaast is Erik actief bij Waardevoorjegeld. Hij geeft presentaties aan tussenpersonen en legt contact met investeerders.

Wout van der Wal

Wout van der Wal

Relatiemanager

Is zelfstandig ondernemer in de detailhandel geweest, gepokt en gemazeld in de praktijk, met bestuurlijke kwaliteiten. Wout maakt zich sterk voor belangenbehartiging van individu en collectief; vanuit een christelijke levensovertuiging. Wout is binnen Waardevoorjegeld bezig met het verzamelen van investeringskansen en het organiseren van een netwerk van investeerders.

Johan van Buuren

Johan van Buuren

Algemeen Directeur

Is bedrijfskundige en was jarenlang controller in de bancaire sector en speelde daarnaast een belangrijke rol in het openbaar bestuur. Johan is een netwerker pur sang met het hart op de juiste plaats. Johan is binnen Waardevoorjegeld belast met de directiefunctie, de administratieve organisatie en de (online) marketing.

`
De persoonlijke benadering van de medewerkers voelt als een warm bad. Ze begeleiden je door het hele proces. Fantastisch!
— Gerard Velleman, ondernemer

Samen voor een Waarde(n)vol Rendement

Onze Naaste

Wij handelen met waardering voor de naaste. Wij bereiken geen winst ten koste van het welzijn van anderen. Deze handelwijze uit zich in het begrip:

Samen

Ondernemen kun je niet alleen. Je hebt partners nodig die helpen om een ambitie te realiseren of een doel te bereiken. Waardevoorjegeld.nl brengt ondernemers met ambitie samen met investeerders die op zoek zijn naar meer waarde voor hun geld.

Onze schepper

Wij handelen met waardering voor onze Schepper en de leefregels die Hij ons gegeven heeft, zoals bijvoorbeeld de rustdag. Zes dagen zijn voor ons genoeg. Dit en nog meer (maatschappelijk) gedragen waarden brengen wij in verband met het begrip:

Waardevol

Wie investeert, is op zoek naar waarde; naar meer dan alleen financiële waarde. Want investeren doe je met je hoofd, maar ook met je hart. Waardevoorjegeld.nl kijkt verder dan het rendement en kiest voor investeringen in ondernemingen met meerwaarde. Dat noemen we een waardenvol rendement.

Onze Schepping

Wij handelen met waardering voor de schepping; we streven na geen winst te maken ten koste van het milieu. Hiermee proberen wij invulling te geven aan goed rentmeesterschap, dat zich vertaalt in het begrip:

Rendement

Samenwerking levert meer op dan ondernemen in je eentje. Rendement kan dan een diepere betekenis krijgen, namelijk ‘vrucht’ of ‘oogst’. Hierop is onze missie gebaseerd: Samen staan voor een waardenvolle oogst