Wij zijn Waardevoorjegeld

Algemeen Directeur

Johan van Buuren

Johan van Buuren

Algemeen Directeur

Johan is als (mede)oprichter en algemeen directeur het gezicht van Waardevoorjegeld. Met zijn ruime ervaring in de bancaire sector en het openbaar bestuur koppelt hij een groot netwerk aan de juiste kennis van financieringen. Integriteit, vertrouwen en warme contacten zijn sleutelwoorden voor hem. Naast het leidinggeven aan het team legt Johan graag contacten met ondernemers met een financieringsvraag en investeerders. “Ondernemers met een financieringsvraag kijk ik graag in de ogen. Door het gesprek aan te gaan wil ik hun plannen goed doorgronden.”
Zijn belangrijkste aandachtsgebieden binnen Waardevoorjegeld zijn:
- Kredietacceptatie
- Beheer
- Marketing
- Administratieve organisatie

`

Het team gaat "Samen voor een Waarde(n)vol Rendement"

Het team van Waardevoorjegeld staat voor u klaar. En dat doen wij samen; ieder met een eigen taak. Bent u ondernemer? en heeft u een uitdaging in de sfeer van financiering? Dan krijgt u te maken met één aanspreekpunt; één van de financieringsmakelaars. Bent u investeerder? ook dan heeft u één aanspreekpunt bij ons! Wel zo gemakkelijk om persoonlijk contact te hebben.

Hans Schipaanboord

Hans Schipaanboord

Financieringsmakelaar

Hans heeft zowel ervaring in het bankwezen als in de maatschappelijke sector. Hij begeleidt ondernemers met een investeringsverzoek en brengt het verzoek van initiatief tot project. Hij is het aanspreekpunt voor het oostelijk deel van Nederland en richt zich op intake en kredietacceptatie.

Leslie Pots

Leslie Pots

Financieringsmakelaar

Leslie heeft een ruime ervaring in de retailbranche en als zelfstandig adviseur binnen het MKB. Samen met de ondernemer brengt hij zakelijke en maatschappelijke investeringsverzoeken tot succesvolle projecten. Hij is het aanspreekpunt voor het westelijk deel van Nederland en richt zich op intake en kredietacceptatie.

Marise Vermeulen

Marise Vermeulen

Medewerker Binnendienst

Marise is de drijvende kracht achter de binnendienst. Zij houdt zich bezig met administratieve taken, betalingen en klantenservice. Vanuit haar boekhoudkundige opleiding werkt zij met veel passie aan nog meer tevredenheid van ondernemers en investeerders.

Erik van Hartingsveldt

Erik van Hartingsveldt

Relatiemanager

Erik is een netwerker met ervaring in de retail en het onderwijs. Binnen Waardevoorjegeld houdt hij zich bezig met contacten met nieuwe en bestaande investeerders en bezoekt hij tussenpersonen zoals accountants om de mogelijkheden te bespreken die Waardevoorjegeld te bieden heeft voor ondernemers.

Wout van der Wal

Wout van der Wal

Relatiemanager

Wout heeft als oud-supermarktondernemer een breed netwerk en veel ondernemerservaring. Dat benut hij graag om met ondernemers te sparren over hun bedrijfsvoering en financieringsvragen. Hij houdt zich bezig met het zoeken van nieuwe investeringskansen en contacten leggen met investeerders.

Pieter Floor

Pieter Floor

Automatisering

Pieter zorgt voor het kloppende hart van Waardevoorjegeld: de website en het hele platform wat daar op is gebaseerd. Een foutloze en comfortabele gebruikservaring is zijn doel. Al vanaf het begin is hij betrokken geweest bij de opbouw van het ICT-platform.

VACATURE

VACATURE

Medewerker Binnendienst

Komt hier jouw foto te staan? Kijk dan eerst op onze pagina: https://waardevoorjegeld.nl/vacature-binnendienst

`

Externe medewerkers

Om onafhankelijkheid zo goed mogelijk te organiseren, werken wij ook met externe adviseurs.

Robert-Jan van Kempen

Robert-Jan van Kempen

Extern adviseur Financieringen

Robert Jan is CEO en grondlegger van Capitalize Today; een organisatie die adviseert bij grote financieringsvraagstukken en overnames, ook op internationale schaal. Robert-Jan kent alle 'ins en outs' van het financieringsvak en stelt het belang van de klant voorop!

`
De persoonlijke benadering van de medewerkers voelt als een warm bad. Ze begeleiden je door het hele proces. Fantastisch!
— Gerard Velleman, ondernemer

Samen voor een Waarde(n)vol Rendement

Onze Naaste

Wij handelen met waardering voor de naaste. Wij bereiken geen winst ten koste van het welzijn van anderen. Deze handelwijze uit zich in het begrip:

Samen

Ondernemen kun je niet alleen. Je hebt partners nodig die helpen om een ambitie te realiseren of een doel te bereiken. Waardevoorjegeld.nl brengt ondernemers met ambitie samen met investeerders die op zoek zijn naar meer waarde voor hun geld.

Onze Schepper

Wij handelen met waardering voor onze Schepper en de leefregels die Hij ons gegeven heeft, zoals bijvoorbeeld de rustdag. Zes dagen zijn voor ons genoeg. Dit en nog meer (maatschappelijk) gedragen waarden brengen wij in verband met het begrip:

Waardevol

Wie investeert, is op zoek naar waarde; naar meer dan alleen financiële waarde. Want investeren doe je met je hoofd, maar ook met je hart. Waardevoorjegeld.nl kijkt verder dan het rendement en kiest voor investeringen in ondernemingen met meerwaarde. Dat noemen we een waardenvol rendement.

Onze Schepping

Wij handelen met waardering voor de schepping; we streven na geen winst te maken ten koste van het milieu. Hiermee proberen wij invulling te geven aan goed rentmeesterschap, dat zich vertaalt in het begrip:

Rendement

Samenwerking levert meer op dan ondernemen in je eentje. Rendement kan dan een diepere betekenis krijgen, namelijk ‘vrucht’ of ‘oogst’. Hierop is onze missie gebaseerd: Samen staan voor een waardenvolle oogst