Wij zijn Waardevoorjegeld

Algemeen Directeur

Johan van Buuren

Johan van Buuren

Algemeen Directeur

Johan is als (mede)oprichter en algemeen directeur het gezicht van Waardevoorjegeld. Met zijn ruime ervaring in de bancaire sector en het openbaar bestuur koppelt hij een groot netwerk aan de juiste kennis van financieringen. Integriteit, vertrouwen en warme contacten zijn sleutelwoorden voor hem. Naast het leidinggeven aan het team legt Johan graag contacten met ondernemers met een financieringsvraag en investeerders. “Ondernemers met een financieringsvraag kijk ik graag in de ogen. Door het gesprek aan te gaan wil ik hun plannen goed doorgronden.”
Zijn belangrijkste aandachtsgebieden binnen Waardevoorjegeld zijn:
- Kredietacceptatie
- Beheer
- Marketing
- Administratieve organisatie

`

Het team gaat "Samen voor een Waarde(n)vol Rendement"

Het team van Waardevoorjegeld staat voor u klaar. En dat doen wij samen; ieder met een eigen taak. Bent u ondernemer? en heeft u een uitdaging in de sfeer van financiering? Dan krijgt u te maken met één aanspreekpunt; één van de financieringsmakelaars. Bent u investeerder? ook dan heeft u één aanspreekpunt bij ons! Wel zo gemakkelijk om persoonlijk contact te hebben.

Leslie Pots

Leslie Pots

Financieringsmakelaar

Leslie heeft een ruime ervaring in de retailbranche en als zelfstandig adviseur binnen het MKB. Samen met de ondernemer brengt hij zakelijke en maatschappelijke investeringsverzoeken tot succesvolle projecten. Hij is het aanspreekpunt voor het westelijk deel van Nederland en richt zich op intake en kredietacceptatie.

Hans Schipaanboord

Hans Schipaanboord

Compliance officer

Hans heeft zowel ervaring in het bankwezen als in de maatschappelijke sector. Met meerdere auditfuncties bij instellingen, maar ook binnen de bancaire sector (Rabobank) heeft Hans een brok aan ervaring, die hij graag inzet bij Waardevoorjegeld.

Wout van der Wal

Wout van der Wal

Relatiemanager

Wout is een van de oprichters van Waardevoorjegeld. als oud-supermarktondernemer beschikt hij over een breed netwerk en veel ondernemerservaring. Dat benut hij graag om met ondernemers te sparren over hun bedrijfsvoering en financieringsvragen. Hij houdt zich bezig met het zoeken van nieuwe investeringskansen en contacten leggen met investeerders.

Pieter Floor

Pieter Floor

Automatisering

Pieter zorgt voor het kloppende hart van waardevoorjegeld: de website en het hele platform dat daarop is gebaseerd. Een foutloze en comfortabele gebruikerservaring is zijn doel. Al vanaf het begin is hij betrokken geweest bij de opbouw van het platform.

Derrick Flach

Derrick Flach

Medewerker Binnendienst

Derrick studeert op dit moment Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en heeft al ervaring opgedaan als hypotheekacceptant bij een grote Nederlandse speler. Zijn ervaring en zeker zijn kennis gebruikt hij nu om de diverse binnendienst-taken binnen Waardevoorjegeld vlot en adequaat te laten verlopen.

Laurènce Everse

Laurènce Everse

Medewerker marketing & acquisitie

Laurènce studeert HBO Ondernemerschap en Retailmanagement. Zijn theoretische kennis zet hij graag direct om in de praktijk. Binnen Waardevoorjegeld houdt hij zich actief bezig op het gebied van marketing & acquisitie.

`

Externe medewerkers

Om onafhankelijkheid zo goed mogelijk te organiseren, werken wij ook met externe adviseurs.

Robert-Jan van Kempen

Robert-Jan van Kempen

Extern adviseur Financieringen

Robert Jan is CEO en grondlegger van Capitalize Today; een organisatie die adviseert bij grote financieringsvraagstukken en overnames, ook op internationale schaal. Robert-Jan kent alle 'ins en outs' van het financieringsvak en stelt het belang van de klant voorop!

`
De persoonlijke benadering van de medewerkers voelt als een warm bad. Ze begeleiden je door het hele proces. Fantastisch!
— Gerard Velleman, ondernemer

Samen voor een Waarde(n)vol Rendement

Onze Naaste

Wij handelen met waardering voor de naaste. Wij bereiken geen winst ten koste van het welzijn van anderen. Deze handelwijze uit zich in het begrip:

Samen

Ondernemen kun je niet alleen. Je hebt partners nodig die helpen om een ambitie te realiseren of een doel te bereiken. Waardevoorjegeld.nl brengt ondernemers met ambitie samen met investeerders die op zoek zijn naar meer waarde voor hun geld.

Onze Schepper

Wij handelen met waardering voor onze Schepper en de leefregels die Hij ons gegeven heeft, zoals bijvoorbeeld de rustdag. Zes dagen zijn voor ons genoeg. Dit en nog meer (maatschappelijk) gedragen waarden brengen wij in verband met het begrip:

Waardevol

Wie investeert, is op zoek naar waarde; naar meer dan alleen financiële waarde. Want investeren doe je met je hoofd, maar ook met je hart. Waardevoorjegeld.nl kijkt verder dan het rendement en kiest voor investeringen in ondernemingen met meerwaarde. Dat noemen we een waardenvol rendement.

Onze Schepping

Wij handelen met waardering voor de schepping; we streven na geen winst te maken ten koste van het milieu. Hiermee proberen wij invulling te geven aan goed rentmeesterschap, dat zich vertaalt in het begrip:

Rendement

Samenwerking levert meer op dan ondernemen in je eentje. Rendement kan dan een diepere betekenis krijgen, namelijk ‘vrucht’ of ‘oogst’. Hierop is onze missie gebaseerd: Samen staan voor een waardenvolle oogst