Vermogensadviseurs

Maak nu uw account aan!

Klaar voor een samenwerking?

U als vermogensadviseur kan een belangrijke rol vervullen in onze bedrijfsvoering. Waardevoorjegeld werkt samen met meerdere vermogensadviseurs. Wij staan dan ook altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Mocht u uw klanten willen adviseren in crowdfunding bij Waardevoorjegeld en meer willen weten wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op
Waardevoorjegeld BV
Verlengde Kerkweg 25, kamer 2.2
2985AZ Ridderkerk

Tevreden investeerders

WVJG ken ik al vanaf de oprichting. Alle jaren hele goede ervaringen, zowel als investeerder als leningnemer.
Jaco
Jaco

Investeerder

Mijn ervaring is uitstekend. Er wordt snel gereageerd op mail, de projecten zijn transparant en leveren een prima rendement op, afhankelijk van het risico wat hoger of wat lager.
Harold
Harold

Investeerder

Ik ben heel blij met dit platform. Zijn vriendelijk, reageren snel, mooie projecten waaronder ook maatschappelijke projecten en goede rente.
Sjanie
Sjanie

Investeerder

Een relatief klein en nieuw crowdfundings platform. Er worden aantrekkelijke projecten waarbij het niet altijd alleen om puur zakelijke, financiële overwegingen.
Dennis
Dennis

Investeerder

Prima ervaring met "waarde voor je geld" en beveel dit ook aan bij iedereen die ik ken.
Pieter
Pieter

Investeerder

Een sociaal bewogen opbrengst. Duidelijk, prettig dat er een sociaal doel meespeelt, heldere communicatie, kort lopende projecten.
Paul
Paul

Investeerder

Professioneel, persoonlijk en plezierig Het contact met Waardevoorjegeld is altijd heel professioneel, persoonlijk en plezierig.
Emmie
Emmie

Investeerder

Compassie en de oefening van de verbeelding. Van harte genoten van de aanwezige flexibiliteit en wederkerigheid in communicatie en dienstverlening.
Dirk
Dirk

Investeerder

Dit platform biedt investeringen met maatschappelijke impact en transparante informatie, maar doe altijd grondig onderzoek voor investeren.
Maurice
Maurice

Investeerder

Innovatieve crowdfunding in een niche markt o.a. maatschappelijke doelen combineren met giftenaftrek is knap.
Sandra
Sandra

Investeerder

Sinds 10 november 2023 zijn we AFM-vergunninghouder geworden. Dit betekent dat we aan de hoge eisen van de AFM hebben voldaan. Waardevoorjegeld hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit en service voor zijn klanten. Wij werken dan ook graag samen met partners die deze ambities delen met ons. Mocht u deze waarden ook hoog in het vaandel hebben staan, neem dan zeker contact met ons op.

Geïnvesteerd
Aantal projecten
Aantal investeerders
Totaal bedrag in voorbereiding
In voorbereiding
%
Default percentage 2023