Al onze kennis en artikelen verzameld

Investeren

Waardevoorjegeld doorbreekt de grens van 30 miljoen euro

Het is nog maar net in de tweede helft van het jaar 2023, wanneer Waardevoorjegeld de grens van 30 miljoen heeft doorbroken. Dat betekent, dat het platform voor het derde jaar afstevent op een verdubbeling van het volume aan financieringen, dat is verstrekt.

AFM

Aanvraag vergunning bij de AFM een stap verder

De Branchevereniging Nederland Crowdfunding heeft afspraken gemaakt over een modelverklaring waarmee de accountant kan verklaren dat het betreffende platform aan de prudentiële waarborg kan voldoen. Deze verklaring biedt Waardevoorjegeld de mogelijkheid om de vergunningaanvraag in het kader van de nieuwe Europese verordening met AFM af te ronden. Ook directeur Johan van Buuren toont zich content: “Wij zijn enorm blij dat de branchevereniging dit in goed overleg met DNB heeft bereikt en geeft ons een duidelijk perspectief voor de toekomst”.

Investeren

ontwikkeling recreatievastgoed

Investeren

Informatieve presentatie online!

Op 28 december zal Waardevoorjegeld om 20.00 uur een leuke en informatieve presentatie verzorgen. Je kunt gewoon online meekijken en eventueel vragen stellen. Iedereen is van harte welkom.

Investeren

Mijn rendement?

Regelmatig plaatsen we een reactie van één van onze investeerders. Zijn voornaam is echt, maar vanwege privacy hebben we natuurlijk niet de echte foto van onze investeerder er bij geplaatst.

Investeren

onze jurist J. Noteboom gepromoveerd

De heer Noteboom, advocaat verbonden aan DNA Legal in Gorinchem, heeft op 4 november jl. zijn proefschrift verdedigd. Dit proefschrift ging over de gelijkheid van schuldeisers bij de afwikkeling van een faillissement.

Bekijk meer artikelen