Kennisbank

kennisbank

Een vernieuwde kennisbank

De kennisbank van Waardevoorjegeld is vernieuwd! Voorheen vond u hier enkel artikelen en webinars. Nu wordt het assortiment van de kennisbank uitgebreid met kennisvideo's over onderwerpen als investeren en crowdfunding. Ook zijn er uitlegvideo's te vinden over het registreren van een account op het platform, het compleet maken van het account en het plaatsen van een investering.

statistiek

We groeien door!

Het jaar 2023 is weer voorbijgevlogen, en binnen Waardevoorjegeld hebben we gedurende dit jaar niet stilgezeten. We zijn verheugd om te delen dat we wederom diverse projecten hebben begeleid en bedrijven hebben ondersteund bij het verkrijgen van financiering. Bovendien hebben we met genoegen een aanzienlijk aantal nieuwe gebruikers en investeerders op ons platform mogen verwelkomen, wat heeft bijgedragen aan het breken van meerdere mijlpalen.

webinar

U kunt u weer aanmelden voor een online webinar!

Binnenkort houdt Waardevoorjegeld weer een nieuw online webinar. D.V. 28 maart 2024 om 19:30 houden we dit webinar via teams. U kunt via de onderstaande QR-code uzelf direct aanmelden voor deze meeting.

AFM

Sindskort AFM-vergunninghouder

Sinds 2 november 2023 zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat Waardevoorjegeld in het bezit is van een AFM-vergunning. Deze cruciale goedkeuring van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons in staat gesteld om als een van de weinige crowdfundingplatforms in Nederland onze diensten voort te zetten, terwijl andere platforms genoodzaakt waren te stoppen. De AFM-vergunning is vanaf 10 november 2023 verplicht gesteld, en platforms zonder deze vergunning mogen geen investeringen meer aannemen boven de 100.000 euro.

Investeren

Waardevoorjegeld doorbreekt de grens van 30 miljoen euro

Het is nog maar net in de tweede helft van het jaar 2023, wanneer Waardevoorjegeld de grens van 30 miljoen heeft doorbroken. Dat betekent, dat het platform voor het derde jaar afstevent op een verdubbeling van het volume aan financieringen, dat is verstrekt.

AFM

Aanvraag vergunning bij de AFM een stap verder

De Branchevereniging Nederland Crowdfunding heeft afspraken gemaakt over een modelverklaring waarmee de accountant kan verklaren dat het betreffende platform aan de prudentiële waarborg kan voldoen. Deze verklaring biedt Waardevoorjegeld de mogelijkheid om de vergunningaanvraag in het kader van de nieuwe Europese verordening met AFM af te ronden. Ook directeur Johan van Buuren toont zich content: “Wij zijn enorm blij dat de branchevereniging dit in goed overleg met DNB heeft bereikt en geeft ons een duidelijk perspectief voor de toekomst”.

Bekijk meer artikelen