Al onze kennis en artikelen verzameld

Video's en webinars

Bekijk hier diverse video's en webinars, die Waardevoorjegeld heeft uitgebracht over diverse onderwerpen.

Bekijk meer webinars

Investeren

Informatieve presentatie online!

Op 28 december zal Waardevoorjegeld om 20.00 uur een leuke en informatieve presentatie verzorgen. Je kunt gewoon online meekijken en eventueel vragen stellen. Iedereen is van harte welkom.

Investeren

Mijn rendement?

Regelmatig plaatsen we een reactie van één van onze investeerders. Zijn voornaam is echt, maar vanwege privacy hebben we natuurlijk niet de echte foto van onze investeerder er bij geplaatst.

Investeren

onze jurist J. Noteboom gepromoveerd

De heer Noteboom, advocaat verbonden aan DNA Legal in Gorinchem, heeft op 4 november jl. zijn proefschrift verdedigd. Dit proefschrift ging over de gelijkheid van schuldeisers bij de afwikkeling van een faillissement.

Lenen

50.000 MKB bedrijven onnodig failliet door uitsterven bankfilialen

Mkb-bedrijven worden letterlijk het kind van de rekening. De komende jaren drie jaar gaan er vijftigduizend ondernemingen in Nederland onnodig failliet. De reden? Verwaarlozing door de banken. Dat stelt Michiel Hordijk, directeur van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK).

AFM

AFM Vergunning aangevraagd door Waardevoorjegeld

Vóór 10 mei jl. moest ieder crowdfund platform in Nederland een vergunning indienen bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM). Wat houdt dit in? Waarom moet een platform een vergunning hebben tegenwoordig? In de komende periode schrijven wij een aantal artikelen over dit onderwerp, waarin u wordt geïnformeerd. Want ook voor u zullen er consequenties zijn; niet onoverkomelijk overigens, maar wel relevant om te weten.

Investeren

Rente op spaargeld? vergeet het voorlopig maar!

De hypotheekrente stijgt, maar die op de spaarrekening niet. Hoe lang duurt het nog voordat de Nederlandse banken hun spaarklanten eindelijk weer eens gaan belonen met een positieve rente? Langer dan u hoopt! Bron: Financieel Dagblad 18-05-2022

Bekijk meer artikelen