Affiliate samenwerkingen

Affiliate partner worden?


Bij Waardevoorjegeld zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen voor samenwerking op het gebied van affiliate marketing. Als u de beheerder bent van een blogaccount dat zich richt op onderwerpen zoals crowdfunding, beleggen, financiële strategieën, of andere gerelateerde financiële niches, werken wij graag met u samen!

Geïnteresseerd? U kunt contact opnemen via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer. Ons benaderen via sociale media is ook zeker een optie.
Waardevoorjegeld BV
Verlengde kerkweg 25, kamer 2.2
2985AZ Ridderkerk

Kernpunten

Waarom samenwerken met Waardevoorjegeld?


Naamsbekendheid:
Wij als Waardevoorjegeld hebben door de jaren heen een betrouwbare naam opgebouwd in de crowdfundingsector. De associatie met dit merk zal dan ook positief zijn.

Win-win gedachte:
We denken graag in samenwerkingen waarin we beide van kunnen profiteren, win-win dus. Met ons samenwerken levert dus altijd veel op en is altijd in belang van beide samenwerkingspartners.

Samenwerkingen op maat:
We begrijpen dat elke partner uniek is. Daarom bieden we aanpasbare samenwerkingen aan. Dit op basis van elkaar zijn behoeften en doelstellingen, zodat we altijd het beste uit de samenwerking halen!

Unieke projecten:
Naast een breed scala aan projecten die draaien om rendement, bieden wij ook maatschappelijke projecten aan voor organisaties met o.a een ANBI-status, dit maakt ons dan ook uniek. Verder bieden wij regelmatig meerwaarde projecten aan waarbij een deel van de uitbetaalde rente naar een goed doel naar keuze gaat.

Betrouwbaarheid:
In jaar 2022 en 2023 hebben wij een default percentage van 0%, wat inhoudt dat we in die jaren elk project succesvol hebben afgesloten. Sinds ons bestaan in 2017 hebben we op de 141 projecten een default percentage van 0,68 % wat dus laag is. Hieruit blijkt dat wij een betrouwbaar platform hebben.

AFM-vergunninghouder:
Tenslotte zijn wij sinds 10 november 2023 officieel AFM-vergunninghouder geworden. Dit houdt in dat wij voldoen aan de strenge eisen van de ESCPR wet-en regelgeving. Hierdoor mogen wij projecten tot de vijf miljoen financieren en investeringen van onder de 100.000 € aannemen.

Partners