Allround binnendienst medewerker

Allround binnendienst medewerkerBen jij de enthousiaste allround binnendienst medewerker, die ons belangrijkste proces totaal overziet? Vind jij het leuk om te werken in de wereld van financieren en investeren? En heb jij een relevante opleiding gedaan op het gebied van Bedrijfskunde, Economie, Finance of dergelijke?

De functie

Geen dag is hetzelfde in de functie van Allround binnendienst medewerker. Je bent een van de belangrijkste schakels in ons hechte kleine team en werkt direct samen met de directie en de financieringsmakelaars. Je kunt daarnaast ook goed zelfstandig werken. Voor onze lening nemers ben jij het eerste aanspreekpunt en intern ben jij verantwoordelijk voor het hele proces van financieringsaanvragen; van de eerste oriënterende contacten tot en met de verstrekking van de financiering. Je bent enthousiast en communicatief vaardig. Snel schakelen is voor jou geen probleem en het geeft je voldoening om klanten optimaal te begeleiden. Je werk varieert van (telefonisch) klantcontact, financiële administratie, juridische afwikkeling, aanspreekpunt notariaat tot het beschikbaar maken van projecten op de website en het onderhouden van onze klantendatabase. Daarnaast heb je een grote inbreng in het verbeteren van onze werkprocessen.Wat bieden wij:

Een afwisselende functie in een kleine organisatie

Omvang dienstverband is bespreekbaar (minimaal 20 uur)

Hybride werken behoort zeker tot de mogelijkheden

Veel ruimte en zelfstandigheid

En uiteraard een marktconform salarisWat neem je voor ons mee:

Een MBO+ of HBO denk- en werkniveau

Vaardig met computers (Microsoft Office)

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Nauwkeurigheid

Eigen initiatief en EnthousiasmeWie is Waardevoorjegeld

De financiële wereld verandert in hoog tempo. Waardevoorjegeld springt hier op in en opereert in het hart van deze financiële transitie. Vanuit christelijke waarden maken wij als crowdfinance platform financieringen mogelijk voor MKB bedrijven, verenigingen en stichtingen, door te bemiddelen met particuliere of zakelijke investeerders. Dit wordt deels gedaan via ons platform, en deels via private investeerders, waarmee maatwerkafspraken gemaakt worden. In de afgelopen jaren is Waardevoorjegeld jaarlijks verdubbeld in hoeveelheid financieringen. Daarom is het tijd, dat jij met hetzelfde enthousiasme als wij de dienstverlening aan onze klanten komt ondersteunen.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? neem contact op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor in Ridderkerk.

info@waardevoorjegeld.nl of 085-489 04 52