Rendement

De Wijnvertellers

Remco van Kerkhof is eigenaar van eenmanszaak 'De Wijnvertellers'. Deze onderneming verkoopt wijnen die speciaal geselecteerd zijn. Import, opslag en distributie geschieden grotendeels door een derde partij die tevens het volledige risico over de voorraad draagt. De financiering zal gebruikt worden om extra ZZP-ers aan te trekken voor de buitendienst, als marketingbudget en om de wijninkoop naar een hoger niveau te tillen. Ook zal er een kleine openstaande lening afgelost worden.

100%
36 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 75.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Vakantie appartementen in Collonella Italië (deel 3)

In Collonella, Italie, kijk je vanaf de heuvels geheel over de Adriatische zee. Op die plek, net buiten het toeristische rumoer, worden op dit moment 24 appartementen gebouwd voor de recreatie. Voor de realisatie is een tijdelijke financiering nodig, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd om deel te nemen. Voor alle details kunt u bij dit project alles terugvinden.

100%
11 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 300.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Vastgoedfinanciering Sassenstraat 51 te Zwolle

Aan de Sassenstraat, direct naast de historische Sassenpoort in het historische stadshart van Zwolle vindt u Cleo Hairfashion. Deze kapsalon wordt gerund door de 2 eigenaren en een stabiel team van 14 medewerkers. De kapperszaak bestaat sinds 1978 en is vanaf 1996 in handen van Nicolette en Martin Koetsier. Nicolette heeft al ruim 30 jaar ervaring als kapster. Martin is een oud-beroepsmarinier die inmiddels ook al 40 jaren in het kappersvak zit. De ondernemers hebben het pand al die tijd gehuurd van de oud-eigenaar. Nu deze verhuurder het pand te koop aanbiedt, aarzelen ze dan ook niet. Met behulp van deze financiering willen ze het pand graag overnemen.

100%
48 maanden
Duur
8.3%
Bruto rente
€ 670.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Drankenwinkeltje Oud-Beijerland

Na 3 jaar is het Drankenwinkeltje in Oud-Beijerland wel één van de gevestigde winkels, bekend binnen de Hoeksche Waard. Waar Marieke begon met speciaalbier in een klein pandje, staat er nu een volledige slijterij met mooie producten. Echter de groei vraagt om financiering. Hierin kunt u (als klant) participeren. Lees er alles over bij dit project.

100%
48 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 65.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Samen wij en jij Vastgoed (deel 3)

André en Paola van der Glas uit Zwijndrecht krijgen de mogelijkheid om een boerderij te kopen in ruil voor hun huidige gezinshuis van twee geschakelde woningen in Zwijndrecht. De boerderij in Heerjansdam is een prachtige locatie voor het doel van de twee vennoten. Voor de financiering wordt u dit project aangeboden. De financiering heeft in meerdere fasen plaatsgevonden. Deze inschrijving is de derde fase. Alle fasen/leningen maken onderdeel uit van dezelfde zekerheid, te weten het eerste recht van hypotheek op de betreffende boerderij. Het eerste deel bedroeg een lening van € 725.000. Deze lening had een looptijd van 24 maanden met een bruto rente van 7%. Dit leningsdeel is ingegaan op 01-12-2022 en werd gebruikt voor de start van de verbouwing. Het tweede deel van de lening is gestart op 08-02-2023 en bedroeg € 300.000,-. tegen een rente van 7%. Dit is het derde deel van de lening, die gebruikt zal worden voor een belangrijk deel van de verbouwing.

100%
22 maanden
Duur
7.5%
Bruto rente
€ 250.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Vakantie appartementen in Collonella Italië (deel 1)

DIT PROJECT HEEFT FUNDING GARANTIE! ANDERE INVESTEERDERS ZULLEN HET RESTANT AANVULLEN. In Collonella, Italie, kijk je vanaf de heuvels geheel over de Adriatische zee. Op die plek, net buiten het toeristische rumoer, worden op dit moment 24 appartementen gebouwd voor de recreatie. Voor de realisatie is een tijdelijke financiering nodig, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd om deel te nemen. Voor alle details kunt u bij dit project alles terugvinden.

100%
14 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 500.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Herfinanciering Ontwikkeling Brink te Baarn

U investeert mee in de realisatie van een appartementencomplex in Baarn. Als zekerheid krijgt u een eerste recht van hypotheek gedurende de looptijd van deze aflossingsvrije lening van maximaal 24 maanden. U ontvangt 9 procent bruto rente. Lees verder bij dit project!

100%
24 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 1.920.700
Geinvesteerd
Bekijk project
Maatschappelijk

Herberg de Zwaluw te Wijhe

Beter een goede buur dan een verre vriend zegt het spreekwoord. Wij mensen, willen van betekenis kunnen zijn. Dat geeft zin aan ons bestaan. Herberg de Zwaluw wil een plek bieden voor mensen die (een periode) ondersteuning nodig hebben en ook de waarde willen blijven ervaren dat ze een ander tot steun kunnen zijn. Over deze casus vind je alle bij dit project!

100%
36 maanden
Duur
6.5%
Bruto rente
€ 380.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Batazia zoekt werkkapitaal

Batazia B.V. ontwikkelt software, waarbij alle lokale taalgebieden in Afrika voorzien kunnen gaan worden van boeken en lesmateriaal in eigen taal. Dit is een doorbraak voor Afrika, waar 3000 lokale taalgebieden nu niet worden voorzien van lesstof.

100%
36 maanden
Duur
11%
Bruto rente
€ 150.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Vastgoedfinanciering Julianalaan Harderwijk

Het tweede project van Griffioen Bouw te Biddinghuizen; Kees Griffioen heeft ook deze investeringsmogelijkheid aangeboden via Waardevoorjegeld. Een woning met bedrijfsruimte is aan de Julianalaan 13 te Harderwijk is aangekocht en zal drastisch onder handen worden genomen. De investering zal een jaar duren, waarna het pand verkocht zal worden. U kunt hier in participeren. Lees alle informatie bij dit project.

100%
13 maanden
Duur
8.5%
Bruto rente
€ 550.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Medisch KDV De Cirkel B.V.

in Capelle aan den IJssel zal eerstdaags een medisch kinderdagverblijf worden geopend. Dit kinderdagverblijf maakt onderdeel uit van To Be Kind B.V. met meerdere vestigingen. Voor de start van dit kinderdagverblijf is natuurlijk financiering nodig. U kunt hier in participeren. Lees er alles over bij dit project.

100%
60 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 125.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Waardewenders; Papier uit reststromen

Herrejan Veenema heeft in de achterliggende periode papier ontwikkeld, dat deels wordt geproduceerd op basis van organische reststromen, te weten bermgras. Het product wordt zo goed ontvangen, dat opschaling noodzakelijk is. U kunt in deze circulaire verbetering participeren. Lees alles bij dit project! Bij een investering van € 2000,- of meer ontvang je een prachtige kalender, gemaakt van dit papier!

100%
60 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 250.000
Geinvesteerd
Bekijk project