Rendement

Bloem- en Groencentrum Ouddorp

Het toonaangevende tuincentrum in Ouddorp komt definitief in handen van de nieuwe eigenaar. Ondernemer Albert van de Pol zet zijn plan door en koopt de locatie van Bloem- en Groencentrum Ouddorp. Gelegen op een strategisch prima locatie net buiten de kom van Ouddorp is de toeloop groeiend, mede door de toenemende toeristenstroom met een eigen (tweede) woning. U kunt hier van meeprofiteren. Lees alles over dit project door hier te klikken.

100%
67 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 350.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Boomkwekerij Henk Molenaar

Kwekerij Henk Molenaar heeft in Waddinxveen al jaren een renderend kweekbedrijf van diverse bomen, coniferen en verschillende soorten klimplanten. Voor een hoger rendement heeft de ondernemer gekozen voor het wijzigen van strategie. Deze omzetting vraagt om een financiering, waar u in kunt participeren. Gedurende 3 jaar ontvangt u over een lineaire lening 7,5% bruto rente. Lees er meer over bij dit project.

100%
36 maanden
Duur
7.5%
Bruto rente
€ 100.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

GezondheidsDrogist (G en W) Ridderkerk

Kent u die uitspraak? "Van medicijnen wordt er tenminste één beter!" Dat is niet de lijfspreuk van GezondheidsDrogist Flach. Arjan, de ondernemer, zoekt altijd naar de juiste producten voor uw gezondheid. Maar dat hij dan zelf ook zakelijk gezond moet blijven, is wel een vereiste! Met name investeren in duurzaamheid is het voorgeschreven recept!

100%
36 maanden
Duur
7.5%
Bruto rente
€ 30.000
Geinvesteerd
Bekijk project