ontwikkeling recreatievastgoed

Investeren
11 april 2023
min

Waardevoorjegeld legt een aantal kansen voor u neer!

Recent hebben wij twee grote financieringsverzoeken ontvangen. Deze zijn beide door ons team beoordeeld en goedgekeurd. Voor deze investeringskansen zoeken wij een aantal grotere investeerders, die gezamenlijk een positie zouden willen innemen.

Ontwikkeling Recreatie in Nederland

Hierbij gaat het om de financiering van een grondpositie voor de periode van maximaal een jaar. Daarna zal ook de ontwikkeling van de recreatiewoningen gefinancierd gaan worden. Deze investeringskansen zullen een looptijd kennen van minder dan een jaar; waarschijnlijk een half jaar. Voor beide geldt een relatief hoge rente, ondanks de goede zekerheid die wordt geboden. U moet hierbij denken aan 8% netto minimaal.

Ontwikkeling appartementen Italie

Ook in Italië wordt hard gewerkt aan vastgoed in de recreatieve sfeer. Het betreft hier de ontwikkeling van 6 appartementencomplexen aan de Adriatische zee. U investeert, terwijl het eerste complex al gebouwd is, dus u heeft een goede zekerheid. De investeringensmogelijkheden hebben een looptijd tot uiterlijk juni 2024. Daarna krijgt u (vrijblijvend) voorrang op de langlopende financiering met ook een bonusregeling bij verkoop; Kortom, een project met veel potentie en een goed rendement.

Bent u geïnteresseerd? Laat het direct weten door het sturen van een mailbericht aan j.vanbuuren@waardevoorjegeld.nl of neem telefonisch contact op: 085-489 04 52