Sindskort AFM-vergunninghouder

AFM
25 januari 2024
min

Sinds 2 november 2023 zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat Waardevoorjegeld in het bezit is van een AFM-vergunning. Deze cruciale goedkeuring van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ons in staat gesteld om als een van de weinige crowdfundingplatforms in Nederland onze diensten voort te zetten, terwijl andere platforms genoodzaakt waren te stoppen. De AFM-vergunning is vanaf 10 november 2023 verplicht gesteld, en platforms zonder deze vergunning mogen geen investeringen meer aannemen boven de 100.000 euro.

Het verkrijgen van deze vergunning was geen eenvoudige taak, aangezien er strenge eisen aan verbonden zijn. In lijn met de ESCPR-wet die in 2021 werd ingevoerd, hadden crowdfundingplatforms twee jaar de tijd om aan deze strikte normen te voldoen. Ons toegewijde team heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt om aan deze eisen te voldoen, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het verkrijgen van de gewenste vergunning. Slechts 11 van de 52 Nederlandse platforms, waaronder Waardevoorjegeld, slaagden erin deze vergunning te verwerven.

Deze vergunning is een erkenning van onze inspanningen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van financiële regelgeving en consumentenbescherming. We begrijpen het belang van transparantie, verantwoordelijkheid en integriteit in de financiële sector en hechten hier dan ook veel waarde aan.

Met de AFM-vergunning kunnen we onze investeerders en leners blijven voorzien van financieringsmogelijkheden en rendement en daarnaast staan we nu onder toezicht van de autoriteit financiële markten waardoor we samen zorgen dat wij de hoogste kwaliteit blijven leveren.