Waardevoorjegeld doorbreekt de grens van 30 miljoen euro

Investeren
12 juli 2023
2 min

Het is nog maar net in de tweede helft van het jaar 2023, wanneer Waardevoorjegeld de grens van 30 miljoen heeft doorbroken. Dat betekent, dat het platform voor het derde jaar afstevent op een verdubbeling van het volume aan financieringen, dat is verstrekt.

In 2021 werd door Waardevoorjegeld in een heel jaar 6 miljoen gefinancierd, en in 2022 steeg dit bedrag door naar 10 miljoen. Daarmee sloot 2022 met een totaal bedrag van 20 miljoen, dat vanaf de start van het platform is gefinancierd met geld van duizenden investeerders. Nu, halverwege het jaar, is daar al weer 10 miljoen bij gekomen; wederom een verdubbeling.

Dankbaar

"We zijn wederom ontzettend dankbaar met de resultaten, die we hebben mogen bereiken met ons team!" aldus Johan van Buuren, directeur bij Waardevoorjegeld. "Helemaal ook omdat het resultaat voor onze investeerders bovengemiddeld is en tegelijk het percentage afboekingen ontzettend laag. Daarbij natuurlijk direct opgemerkt dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst, maar ze geven wel aan op welke manier wij onze financieringsaanvragen beoordelen."

Voor alle statistische gegevens is een pagina op de website van Waardevoorjegeld ingericht, waarop alle informatie te vinden is. Ook het onderscheid tussen Rendement projecten en maatschappelijke projecten is heel mooi zichtbaar.

Ontwikkelingen

Door de enorme groei is Waardevoorjegeld ondertussen bezig met een extra product, waarmee mensen ook een hoger rendement kunnen maken dan op de bekende spaarrekening. Hierbij geldt ook, dat men flexibeler is in het beschikbaar krijgen van het geld. "Nee, ik ga hier nog niet verder over vertellen, dat komt na de vakantieperiode", aldus Johan van Buuren. Het is dus in ieder geval slim om een account aan te maken of je mailadres achter te laten voor de nieuwsbrief, want dan ontvangt de investeerder de informatie uit eerste hand.