We groeien door!

statistiek
26 januari 2024
2 min

Het jaar 2023 is weer voorbijgevlogen, en binnen Waardevoorjegeld hebben we gedurende dit jaar niet stilgezeten. We zijn verheugd om te delen dat we wederom diverse projecten hebben begeleid en bedrijven hebben ondersteund bij het verkrijgen van financiering. Bovendien hebben we met genoegen een aanzienlijk aantal nieuwe gebruikers en investeerders op ons platform mogen verwelkomen, wat heeft bijgedragen aan het breken van meerdere mijlpalen.

Onlangs hebben we met trots de grens van 35 miljoen euro doorbroken en zijn we inmiddels de 36 miljoen gepasseerd. Met een voortvarende aanpak kijken we ernaar uit om de ambitieuze doelstelling van 40 miljoen aan gefinancierde euro's te realiseren. Deze cijfers weerspiegelen niet alleen de financiële groei van Waardevoorjegeld, maar ook het vertrouwen en de steun van jullie als investeerders.

Een andere prestatie waar we bijzonder blij mee zijn, is het overschrijden van de grens van 2000 gebruikers op ons platform. Op dit moment tellen we zelfs meer dan 2200 actieve gebruikers, wat getuigt van de groeiende populariteit van Waardevoorjegeld als betrouwbaar financieel platform.

Uw betrokkenheid als investeerder of lener is van onschatbare waarde voor ons, en wij willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken. Zonder uw bijdrage en vertrouwen zouden deze resultaten niet mogelijk zijn geweest. We willen benadrukken dat we het als een gezamenlijke inspanning zien en bedanken u daarom ook voor uw vertrouwen en bijdrage aan het succes van Waardevoorjegeld.

Ook dit jaar kijken we ernaar uit om samen met u deze positieve koers voort te zetten en samen te gaan voor een waarde(n)vol rendement!