Investeren in projecten

Rendement

Batazia ontwikkelt door

Batazia is drie jaar geleden van start gegaan met het ontwikkelen van vertaaldiensten op basis van artificial intelligence, om dit vervolgens aan te bieden aan de Afrikaanse markt. Dit doen zij vooral voor grote goede doelen organisaties. Voor het doorontwikkelen van dit mooie digitale systeem is een financiering benodigd.

73%
36 maanden
Duur
11.2%
Bruto rente
€ 250.000
Gevraagd
Direct investeren
Rendement

Vastgoedfinanciering Zwijndrecht

Voor de aankoop van een pand in Zwijndrecht zoekt de onderneming een financiering. Na verbouwing komen er vier appartementen beschikbaar voor de verkoop.

100%
48 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 650.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Baby Dutch B.V.

Baby Dutch is een webshop in de sector baby- en kindermode. De onderneming ontwerpt haar eigen producten en importeert deze uit verschillende landen. Op dit moment liggen de producten van Baby Dutch in 280 winkels in de Benelux. Ook heeft de onderneming een eigen webshop.

100%
30 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 80.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Bouwbedrijf Griffioen

Deze financiering wordt aangevraagd door Bouwbedrijf Griffioen. Dit bedrijf houdt zich onder meer bezig met projectontwikkeling en het bouwen van verschillende soorten panden, maar ook met het bouwen van schuren, een uitbouw of veranda. De ondernemer heeft inmiddels al twee succesvolle projecten bij ons lopen. Deze financiering, welke loopt tot uiterlijk begin juli 2024, zal worden gebruikt om de laatste bouwkosten te dekken van de reeds verkochte panden te Driebergen. Dit zal leiden tot nieuwe geldstromen.

102%
6 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 85.000
Gevraagd
Bekijk project
Rendement

Marandor Ongediertebestrijding (€ 120.000,-)

Er staan twee identieke projecten op onze website met een ander financieringsbedrag. Dit heeft te maken met een verschil in aflossing. Dit project zal binnen 88 maanden worden afgelost tot een restant van € 111.872,-. Het grootste deel wordt dus aan het einde van de looptijd afgelost. Het andere project dat u op onze website kunt zien, zal geheel lineair afgelost worden gedurende de 88 maanden. Sinds 2017 heeft Mark Colin een eenmanszaak. Met dit bedrijf verhuurt hij zijn werkzaamheden als ongediertebestrijder. Daarnaast verkoopt hij ook ongediertebestrijdingsmiddelen. Een deel van zijn vaste klanten woont in Spanje. De eigenaar wenst in nauwer contact te staan met zijn klanten en is voornemens een tweede woning aan te kopen in Spanje naast zijn vaste woonadres in Nederland. Een deel hiervan wordt bekostigd uit zijn eigen middelen, voor de rest wordt deze financiering gebruikt.

100%
88 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 120.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Van Leeuwen Car Cosmetics

Deze financiering wordt aangegaan door Van leeuwen Car Cosmetics. Deze eenmanszaak in bezit van Frank van Leeuwen, is gespecialiseerd in het reinigen van auto's. Ook verricht de onderneming herstelwerkzaamheden. Voor deze derde financiering die het bedrijf bij Waardevoorjegeld aangaat is geld nodig om de belastinschulden af te lossen die zijn opgelopen tijdens de coronacrisis.

100%
36 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 100.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Bouwman Installatie

Zzp-er Koen Bouwman is werkzaam als installateur van elektra en elektrische apparatuur zoals zonnepanelen en warmtepompen. Ook op het gebied van sanitair en cv’s heeft hij ervaring. Sinds kort huurt de heer Bouwman een collega zzp-er in waarmee hij samen wat grotere klussen aan kan. Ter aflossing van wat leasecontracten en als werkkapitaal vraagt de ondernemer een financiering aan bij Waardevoorjegeld. Hieronder kunt u een uitgebreide uitleg lezen over de ondernemer en zijn zaak.

100%
48 maanden
Duur
8.5%
Bruto rente
€ 80.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Marandor Ongediertebestrijding (€ 50.000,-)

Er staan twee identieke projecten op onze website met een ander financieringsbedrag. Dit heeft te maken met een verschil in aflossing. Dit project zal binnen 88 maanden volledig worden afgelost. Het andere project zal in 88 maanden worden afgelost tot een restant van € 111.872,-. Het grootste deel wordt dus aan het einde van de looptijd afgelost. . Sinds 2017 heeft Mark Colin een eenmanszaak. Met dit bedrijf verhuurt hij zijn werkzaamheden als ongediertebestrijder. Daarnaast verkoopt hij ook ongediertebestrijdingsmiddelen. Een deel van zijn vaste klanten woont in Spanje. De eigenaar wenst in nauwer contact te staan met zijn klanten en is voornemens een tweede woning aan te kopen in Spanje naast zijn vaste woonadres in Nederland. Een deel hiervan wordt bekostigd uit zijn eigen middelen, voor de rest wordt deze financiering gebruikt.

100%
88 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 50.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

GDK Software

GDK Software is actief in de IT-branche en is gespecialiseerd in programmeertaal Delphi. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen op meerdere continenten. Ook in de VS zijn veel bedrijven die gebruik maken van Delphi. Om ook hier hun klantenbestand uit te breiden is een financiering nodig die het oprichten van hun Amerikaanse branche mogelijk zal maken.

100%
36 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 200.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

De Wijnvertellers

Remco van Kerkhof is eigenaar van eenmanszaak 'De Wijnvertellers'. Deze onderneming verkoopt wijnen die speciaal geselecteerd zijn. Import, opslag en distributie geschieden grotendeels door een derde partij die tevens het volledige risico over de voorraad draagt. De financiering zal gebruikt worden om extra ZZP-ers aan te trekken voor de buitendienst, als marketingbudget en om de wijninkoop naar een hoger niveau te tillen. Ook zal er een kleine openstaande lening afgelost worden.

100%
36 maanden
Duur
9%
Bruto rente
€ 75.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Vakantie appartementen in Collonella Italië (deel 3)

In Collonella, Italie, kijk je vanaf de heuvels geheel over de Adriatische zee. Op die plek, net buiten het toeristische rumoer, worden op dit moment 24 appartementen gebouwd voor de recreatie. Voor de realisatie is een tijdelijke financiering nodig, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd om deel te nemen. Voor alle details kunt u bij dit project alles terugvinden.

100%
11 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 300.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Vastgoedfinanciering Sassenstraat 51 te Zwolle

Aan de Sassenstraat, direct naast de historische Sassenpoort in het historische stadshart van Zwolle vindt u Cleo Hairfashion. Deze kapsalon wordt gerund door de 2 eigenaren en een stabiel team van 14 medewerkers. De kapperszaak bestaat sinds 1978 en is vanaf 1996 in handen van Nicolette en Martin Koetsier. Nicolette heeft al ruim 30 jaar ervaring als kapster. Martin is een oud-beroepsmarinier die inmiddels ook al 40 jaren in het kappersvak zit. De ondernemers hebben het pand al die tijd gehuurd van de oud-eigenaar. Nu deze verhuurder het pand te koop aanbiedt, aarzelen ze dan ook niet. Met behulp van deze financiering willen ze het pand graag overnemen.

100%
48 maanden
Duur
8.3%
Bruto rente
€ 670.000
Geinvesteerd
Bekijk project