Investeren in projecten

Rendement

Voorraadfinanciering Van der Veen Autogroep BV

Van der Veen Autogroep is een gerenommeerd autobedrijf met vestigingen in Groningen, Oosterwolde en Gorredijk. Voor de vestiging in Oosterwolde (Fr) staat een verhuizing gepland naar een groter pand op een zicht locatie. Hiervoor wil de ondernemer een grotere voorraad auto's kunnen realiseren. Tegelijk wil de ondernemer zijn laatste restant openstaande lening bij de bank aflossen. U kunt hier aan meewerken met uw investering. Lees verder bij dit project!

100%
60 maanden
Duur
6.25%
Bruto rente
€ 400.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Maatschappelijk

Guesthouse Recover

Christien van den Berg woont ondertussen al jaren in de Spaanse Pyreneeën als gevolg van een astmatische aandoening. en is gebleken, dat door de zuivere lucht haar conditie en gezondheid sterk verbeterde. In haar zoektocht naar oplossingen is ze neergestreken in een bergdorp op 1.500 meter. Waar de berglucht zuiver is. Waar haar gezondheid en conditie sterk verbeterden. Waar ze weer kwaliteit van leven heeft. Met die ervaring en de hervonden energie werd de droom geboren om dit ook voor anderen mogelijk te maken. Dat is gelukt. Guesthouse Recover heeft haar bestaansrecht aangetoond. Nu is de tijd aangebroken om uit te breiden. Er dient nog één grote verbouwing te worden uitgevoerd, maar dan is alles gereed voor de verdere groei van het longvriendelijke logeerhuis. En u kunt Christien hier bij helpen. Lees er alles over!

100%
60 maanden
Duur
4%
Bruto rente
€ 154.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

ISTECH groeit

ISTECH Metal Finish B.V. heeft de mogelijkheid gekregen om mee te gaan participeren in de scheepsonderhoudsector in de Perzische Golf regio. Hier gaat ISTECH tank reparaties en gas scrubbers onderhoud uitvoeren. Voor deze activiteit wordt een nieuwe handelsnaam toegevoegd aan de bestaande BV, ISTECH Bahrein. Om deze activiteiten op te zetten is extra materiaal en werkkapitaal nodig. U kunt hierin participeren. Lees er alles over bij dit project!

100%
42 maanden
Duur
8%
Bruto rente
€ 324.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Meneer Verheul (herfinanciering)

Meneer Verheul is de naam van de bloemenzaak in Benthuizen. Vorig jaar heeft de eigenaar van Plus Verheul de bloemenzaak overgenomen. Via Waardevoorjegeld is toen een financiering van € 40.000 verkregen. Nu, een jaar later, is het tijd om opnieuw te kijken naar de financiering, de ontwikkelingen en de resultaten na een 'Corona-jaar'. Daarmee krijgt u de kans om te participeren in de financiering van Meneer Verheul. Lees er alles over bij dit project.

100%
60 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 90.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Van Zetten Lastechniek

Jan van Zetten is nu zzp-er, die via onderaanneming ondertussen jarenlange ervaring heeft in de werkzaamheden aan het Nederlandse Spoor. Door te investeren in eigen materieel, kan Jan (samen met in te huren personeel) zijn eigen marges kunnen gaan maken en daarmee hogere omzetten genereren. Voor dit materieel zoekt Jan financiering. Een lening van € 80.000 is voldoende. U kunt hier in participeren voor de periode van 60 maanden. Lees er alles over bij dit project!

100%
60 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 80.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement Meerwaardeproject

Ontwikkeling Brink te Baarn

MEERWAARDEPROJECT U investeert mee in de realisatie van een appartementencomplex in Baarn. Als zekerheid krijgt u een eerste recht van hypotheek gedurende de looptijd van deze aflossingsvrije lening van maximaal 24 maanden. U ontvangt 6 procent bruto rente en u ondersteunt tegelijk één van de goede doelen die wij voor u hebben geselecteerd. Dit door middel van een bonusrente, die wordt betaald door de ondernemer. Lees verder bij dit project!

100%
24 maanden
Duur
6%
Bruto rente
€ 1.900.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Maatschappelijk

Stichting 488 opent locatie in Den Haag

Stichting 488 heeft in november dit jaar een mooie locatie ter beschikking gekregen om de doelstelling te gaan verwezenlijken. Op het kloostercomplex in Den Haag waar dit gaat plaats vinden, prijkt de tekst: Geloven in Ontmoeten! De stichting is voornemens om hier 21 jongeren zorg-wonen aan te bieden. 21 meiden, die van de straat af zijn en een nieuwe start kunnen krijgen. De grote wens van deze stichting is, om dit samen met het Leger des Heils te gaan realiseren. Dit en meer informatie kunt u hier allemaal lezen. En u kunt uw investering beschikbaar stellen. U ontvangt 4,5% bruto rente over 60 maanden.

100%
60 maanden
Duur
4.5%
Bruto rente
€ 275.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

LSN Lease breidt uit!

Iedereen kent de leasevorm van nieuwe auto's, die met name zakelijk gebruikt wordt. Maar wat nu, als je een jong gebruikte auto (privé of zakelijk) wilt rijden op basis van lease? Een lager leasebedrag, onderhoudskosten geregeld, ideaal! Maar een leasecontract afsluiten voor een gebruikte auto is nog niet heel gebruikelijk. Het komt al wel voor, maar nog niet erg veel. Daar brengt ondernemer Van der Veen uit Wijnjewoude (Fr) verandering in voor de inwoners in het noorden van het land! En u kunt hier in participeren door een investering te doen. Met een bruto rente van 7% en een looptijd van 60 maanden, weet u precies waar u aan toe bent. Lees er alles over!

100%
60 maanden
Duur
7%
Bruto rente
€ 150.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Uitbreiding Chapp.store tranche 2

Chapp staat voor "Cheap Apple". En dat kan dus. Chapp verkoopt gebruikte Appleapparatuur, die zij zelf ook heeft ingekocht, gereinigd, hersteld en voorzien van de nieuwste updates. Chapp bestaat sinds 2016 en heeft in 2019 een mooi sprong voorwaarts gemaakt. Nu in de huidige situatie ook nog eens de vraag naar de producten is toegenomen (door onder andere scholieren en thuiswerkende medewerkers) is meer werkkapitaal nodig. De eerste tranche heeft plaatsgevonden in mei 2020. Toen is deze tweede tranche al aangekondigd. U kunt dus nu (weer) inschrijven voor het tweede deel van de lening. Lees er alles over bij dit project.

100%
51 maanden
Duur
8.75%
Bruto rente
€ 90.250
Geinvesteerd
Bekijk project
Maatschappelijk

Huize Rehoboth

Huize Rehoboth start D.v. begin 2021 op een ruime en goed bereikbare locatie in de Betuwe met dagopvang voor dementerenden in een woonboerderij. Zowel het aantal mensen met dementie alsook de mate van belasting van de mantelzorgers nemen toe. In de dagopvang van Huize Rehoboth worden cliënten uitgedaagd en ondersteund om actief te blijven. De gevraagde financiering is bedoeld voor de aankoop van het pand. Er is een voorzichtige prognose opgesteld waaruit blijkt dat de financieringslasten prima opgebracht kunnen worden. Op deze projectpagina en in de bijlagen staat voldoende informatie om te kunnen beslissen of u in dit project wilt investeren.

100%
60 maanden
Duur
3%
Bruto rente
€ 355.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Rendement

Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics (herfinanciering)

Bijna twee jaar geleden hebben onze investeerders Van Leeuwen Smartrepair & Carcleaning gefinancierd. De naam is ondertussen gewijzigd naar Van Leeuwen Specialist in Car Cosmetics. Een deel van de financiering (€ 50.000) is als bullet lening verstrekt en loopt op korte termijn af. De lening wordt opnieuw aangeboden voor inschrijving, maar wel onder gewijzigde voorwaarden. De lening gaat nu in 60 maanden afgelost worden. U kunt hier (opnieuw) aan mee doen, Het rentepercentage is zeer interessant en bij inschrijving van 500 euro of meer, ontvangt u ook nog eens een leuke incentive. Lees er meer over bij dit project.

100%
60 maanden
Duur
8.75%
Bruto rente
€ 50.000
Geinvesteerd
Bekijk project
Maatschappelijk

Uitbreiding school De Akker en de Rank, Sliedrecht

Het bestuur van de school voor speciaal onderwijs is voornemens om de uitbreiding van de locatie in Sliedrecht te gaan financieren middels crowdfunding. U kunt hier aan mee gaan doen als het zo ver is. De voorbereidingen voor deze crowdfund actie zijn gestart. Hier vindt u alle informatie over de investeringsmogelijkheid in een project met een maatschappelijk karakter. Het zijn tenslotte onze kinderen, die een goede plaats op school moeten hebben.

100%
60 maanden
Duur
3%
Bruto rente
€ 753.300
Geinvesteerd
Bekijk project